BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie

Historie bpg

 • 1918

  De geschiedenis van BPG Sieben begint in 1918, als de overgrootvader van Wout Sieben een handel begin in kalk. 
  Na enkele jaren heeft het bedrijf eigen kalkputten en kalkmortelcentrales. De normen en waarden die belangrijk zijn in de familie traditie van Sieben en worden nog steeds in stand gehouden binnen Sieben BV. Het bedrijf groeit in de decennia daarna uit tot een volwaardige bouwmaterialenhandel. BPG Sieben wordt steeds professioneler en opent 95 jaar na oprichting zelfs een tweede vestiging. Met de huidige eigenaar Wout Sieben staat inmiddels de vierde generatie aan het roer.


 • 1980

  Het bedrijf breidt haar assortiment uit met gips en andere bouwmaterialen. Sieben wordt een leverancier van ruwbouw- en afbouwmaterialen met een breed assortiment voor de particulier en de bouwprofessional.

 • 2011

  BPG Sieben treedt toe tot 4Plus Bouwmaterialen. Essentiële zaken, zoals productmanagement, inkoop en facturering worden vanaf nu centraal geregeld. Een belangrijke stap tot verdere professionalisering, waarbij de bouwmaterialenhandel nog beter aan de wensen van aannemers en afbouwbedrijven kan voldoen.

 • 2013

  BPG Sieben opent haar tweede vestiging in Kerkrade.
Bel mij