BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie

Over BPG Nijhof

IJzersterk door synergie

Nijhof is in de jaren ’50 ontstaan vanuit de verkoop van constructieve materialen. De afgelopen 10 jaar heeft Nijhof naam gemaakt in de bouwmaterialenhandel als BouwCenter Nijhof. Begin 2018 is Nijhof toegetreden tot de BPG-formule om gebruik te kunnen maken van het ijzersterk merk. Nijhof 100% eigenaar van BPG Nijhof Hout en Bouwmaterialen, waardoor een perfecte synergie ontstaat met Nijhof Woonwaren.

Zoals Nijhof Woonwaren nu 30 soorten hout in huis heeft, zo heeft BPG Nijhof Hout en Bouwmaterialen veel meer constructiehout dan voorheen. Ook is er samenwerking tussen de zagerij van BPG Nijhof en de zagerij van Nijhof Woonwaren om de complexere zaag- en frees opdrachten uit te kunnen voeren.

Gezamenlijke acties tussen BPG Nijhof en Nijhof Woonwaren zorgen ervoor dat de Nijhof collectie ook bekend wordt bij de partners van de BPG Nijhof-klanten. Particuliere consumenten kopen bij Nijhof Woonwaren, die op hun beurt de zzp-ers en de professionele aannemers in de bouw nodig hebben voor de bouwprojecten in en om hun huis.


Bel mij